Η συνταγή για μια γρήγορη ζύμη ζύμης για πίτσα στο γάλα με βούτυρο και μια παραλλαγή πίτσας με ημι-καπνιστό λουκάνικο.

Τα συστατικά

Για τη δοκιμή 2 πίτσας:

Γάλα – 150 ml

Αλεύρι – περίπου 2 ποτήρια 200 ml

Βούτυρο – 25-30 g

Ζάχαρη – 1-1,5 κουταλάκια.

Ξηρή μαγιά – 2/3 κουταλιές της σούπας.

Αλάτι – 1 πρέζα

Για 1 γέμιση πίτσας:

Λουκάνικο n / c – 100 g

Τυρί Suluguni – 50 γραμ

Πράσινο κρεμμύδι – για γεύση

Κέτσαπ – 1 κουταλιά της σούπας.

  • 261 kCal

Διαδικασία μαγειρέματος

Συχνά μαγειρεύουν ζύμη πίτσας στο νερό, αλλά επειδή μου αρέσει η ποικιλία σε κουμπαράς μου είναι πλήρης, και οι άλλες επιλογές … Για παράδειγμα, είναι πολύ νόστιμο και ιδανικό για μια γρήγορη ζύμη πίτσας μαγιά με το γάλα. Τι κάνει τη ζύμη γρήγορη, δηλ. κυριολεκτικά 15 λεπτά αργότερα; Αυτή είναι η προσθήκη ξηρής δραστικής ζύμης ταχείας δράσης και σε ποσότητα λίγο πιο οικεία. Μερικές φορές είναι πολύ στο θέμα!

Μια από αυτές τις μέρες μαθαίνω, η κόρη κάτι χωρίς διάθεση και σε όλα δεν είναι παρόμοια με το παιδί που πριν το σχολείο για ένα δείπνο θέλει σούπα. Τότε στήθηκε σε ένα γρήγορο τεστ για την πλήρωση πάει καλά το κομμάτι της καπνιστά λουκάνικα και σχεδόν πάντα διαθέσιμο στην κατάψυξη εκ των προτέρων και κατεψυγμένα τριμμένο suluguni το περβάζι έσκισε λίγο σχοινόπρασο, κέτσαπ – είναι επίσης στο χέρι, δηλαδή, ζει πάντα στο ψυγείο.

Η κόρη μου είναι ευτυχισμένη (αυτή δεν είναι η λέξη!)), Πήγε στο σχολείο σε καλή διάθεση.

Μοιράζομαι τη συνταγή.

Για να προετοιμάσετε μια γρήγορη ζύμη ζύμης για πίτσα στο γάλα, ετοιμάστε τα συστατικά της λίστας.

Συστατικά για μια γρήγορη ζύμη ζύμης για πίτσα στο γάλα

Θερμάνετε το γάλα, για παράδειγμα, σε φούρνο μικροκυμάτων με ισχύ 900 W για 30 δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια τοποθετήστε σε αυτό ένα κομμάτι βούτυρο, λίγο αλάτι και ανακατέψτε για να αφήσετε το λάδι να λιώσει.

Ζεσταίνουμε το γάλα με λάδι

Συνδυάστε το αλεύρι με ζάχαρη και ξηρή μαγιά (χρησιμοποιώ ζύμη που προορίζεται για προσθήκη στο αλεύρι, αλλά υπάρχουν και άλλα – για διάλυση στο υγρό). Ανακατέψτε.

Συνδυάστε το αλεύρι με ζύμη και ζάχαρη

Ρίχνουμε το γάλα με βούτυρο.

Ρίχνουμε το γάλα και το βούτυρο

Ανακατέψτε το κουτάλι στο σημείο όπου θα κατασχεθούν όλα τα συστατικά.

Ανακατέψτε τη ζύμη

Στη συνέχεια, αντικαταστήστε με το χέρι μια μαλακή ελαστική ζύμη.

Ζυμώνουμε τη ζύμη

Καλύψτε τη ζύμη από την ξήρανση και βάλτε την σε ζεστό, μη φυσικό μέρος. Μόλις η ζύμη δείξει σημάδια αύξησης, ξεκινήστε αμέσως το μαγείρεμα από αυτήν, δηλ. Μην περιμένετε τη μέγιστη άνοδό του ή τη δεύτερη άνοδο μετά το ζύμωμα. Γρήγορη σημαίνει γρήγορα.

Έτοιμη ζύμη

Η ζύμη ζύμης στο γάλα πίτσας είναι έτοιμη. Από την παραληφθείσα ποσότητα παρασκευάστηκαν δύο πίτσες μεσαίου μεγέθους και μέσου πάχους, αλλά είναι δυνατόν να παρασκευαστούν και πιο λεπτά και το πάχος είναι σημαντικότερο. Η ζύμη γάλακτος είναι κατάλληλη για πίτσα οποιουδήποτε πάχους.

Συνταγή για μια γρήγορη ζύμη ζύμης για πίτσα στο γάλα

Για να κάνετε αυτήν την παραλλαγή της ζύμης πίτσας σε κυλινδρική σφαγή. Μεταφέρετε το σε ένα λαδωμένο φύλλο ψησίματος ή χαρτί ψησίματος. Λιπάνετε την επιφάνεια της ζύμης με κέτσαπ. Στη συνέχεια πασπαλίζουμε με τριμμένο τυρί suguguni, αλλά όχι όλα, αλλά αφήνουμε περίπου ένα τέταρτο για αργότερα. Βάλτε στην κορυφή κύκλους ή φέτες ημι-καπνιστό λουκάνικο, για παράδειγμα, “Krakowski”. Ο φούρνος πρέπει ήδη να θερμανθεί στους 220-225 μοίρες. Τοποθετήστε την πίτσα στο φούρνο για περίπου δέκα λεπτά, το λουκάνικο πρέπει να κοκκινίζει. Στη συνέχεια, βγάλτε την πίτσα από το φούρνο, πασπαλίζετε με ψιλοκομμένα βότανα και το υπόλοιπο τυρί suluguni και ψήστε για άλλα πέντε λεπτά.

Ετοιμάστε πίτσα

Από το δεύτερο μέρος της δοκιμής, μαγειρέψτε την ίδια ή οποιαδήποτε άλλη πίτσα, υπάρχουν πολλές καλές ιδέες για έμπνευση στην περιοχή του yamkuk!

Έτοιμη πίτσα

Μικρή όρεξη και καλή διάθεση!