Ένα σνακ από ντομάτες με χρένο και σκόρδο, γνωστό με τα ονόματα Hrenoder και Gorlodier. Θερμοπυρηνικό κενό!

Τα συστατικά

Ντομάτες – 1 κιλό

Ρίζα του χρένου – 200 γρ

Σκόρδο – 200 γραμ

Πικάντικο καπνό – 1 τεμ.

Τυρόπιτα 9% – 2 κουταλιές της σούπας.

Φυτικά έλαια – 5 κουταλιές της σούπας.

Ζάχαρη – 3 τεμάχια l.

Αλάτι – 2,5 κουταλιές της σούπας.

  • 55 kCal
  • 30 λεπτά.

Διαδικασία μαγειρέματος

Χάλια ορεκτικό ντομάτες με χρένο και το σκόρδο είναι πολύ δημοφιλής, και δεν είναι περίεργο – είναι απλό να κάνει, είναι καλά κρυμμένο, ευνοεί πάρα πολύ δύσκολο να υποβαθμίσει. Αυτή η συνταγή μπορεί να θεωρηθεί ένα κλασικό, ακόμη και σε μια σάλτσα σνακ μπορούν να προσθέσουν πιπεριές, τα παντζάρια και άλλα λαχανικά. Ο λαός σνακ ονομάζεται «hrenoder» ή «gorloder», και η εξήγηση δεν απαιτείται εδώ: ακόμα και αν κάνετε ένα σνακ για πρώτη φορά, θα καταλάβετε αμέσως τα πάντα.

Για να προετοιμάσει τα σνακ άχρηστη ντομάτες με χρένο και το σκόρδο προετοιμάσει τα σωστά συστατικά, η λίστα δεν είναι πολύ μεγάλο, αλλά για να μην χάσετε κάτι σημαντικό, καλύτερα να περάσουν από τη λίστα.

Συστατικά για σνακ από χρένο από ντομάτες με χρένο και σκόρδο

Οι ντομάτες είναι δικές μου και αφαιρούμε τον τόπο όπου είναι συνδεδεμένος ο μίσχος. Κόψτε τις ντομάτες σε κομμάτια. Χρένο κομμένο σε διάφορα μέρη, με το σκόρδο αφαιρέστε το φλοιό.

Κόψτε τις ντομάτες και το χρένο

Κατ ‘αρχάς, στρίψτε τις ντομάτες μέσω του μηχανήματος κοπής κρέατος.

Περιστρέψτε τις ντομάτες σε ένα μύλο κρέατος

Όταν αρχίσετε να στρέψετε τη ρίζα χρένο, θα νιώσετε μια δυσάρεστη αίσθηση καψίματος στο βλεννογόνο των ματιών, της μύτης, τόσο πριν τεθεί σε ένα πακέτο μηχανή κοπής κιμά και τραβήξτε το λάστιχο. Στη συνέχεια, γυρίστε ήρεμα τη ρίζα του ραπανάκι και στη συνέχεια το σκόρδο. Με την ευκαιρία, τα μαχαίρια μαχαίρια κρέατος μπορεί να σφυρηλατηθεί από σκληρές ίνες, οπότε πρέπει να το ξεσκονίζετε.

Περιστρέψτε το χρένο σε ένα μύλο κρέατος

Γεμίστε την καυτή πιπεριά, κόψτε το στέλεχος, στρίψτε το μέσα από τον κτηνοτρόφο κρέατος μαζί με τους σπόρους – έτσι θα γίνει ακόμη πιο έντονο.

Προσθέστε ζεστό πιπέρι

Προσθέστε αλάτι και ζάχαρη, ξύδι τραπεζιού, μείγμα – χρένο σνακ από ντομάτες με χρένο και το σκόρδο είναι έτοιμο.

Πασπαλίζουμε αλάτι και ζάχαρη

Διαδώστε το σνακ στα αποστειρωμένα βάζα. Μπορείτε να αποστειρώσετε το δοχείο στο φούρνο, στον φούρνο μικροκυμάτων ή πάνω από ένα δοχείο βραστό νερό.

Μεταφέρετε το hrenovuha στα δοχεία

Στην κορυφή κάθε βάζου, κάντε μια ταινία φυτικού ελαίου. Βιδώστε το χρένο με αποστειρωμένα καπάκια και στείλτε το στο ψυγείο. Είναι στο κρύο ότι ένα σνακ από χρένο μπορεί να αποθηκευτεί για αρκετούς μήνες. Και αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους: σε σούπες, μπορς add και σάλτσα, πιάτα πλευρά, καθώς και να καταθέσει στην αρχική του μορφή ως σάλτσα για το κρέας, τα ψάρια, ορεκτικά.

Φωτογραφία ενός σνακ από χρένο από ντομάτες με χρένο και σκόρδο

Καλό φαγητό!

Η συνταγή για ένα σνακ από ντομάτες με χρένο και σκόρδο