Ένα νόστιμο πιάτο με τηγανητά κομμάτια χοιρινού κρέατος με φουτσόζο, το πιάτο είναι πολύ παρόμοιο με το μακαρόνι μας στο Πολεμικό Ναυτικό.

Τα συστατικά

Funchosa – 250 γραμ

Κρέας χοιρινού κρέατος – 300 γραμ

Κρεμμύδια – 1 τεμ.

Καρότα – 1 τεμ.

Φυτικά έλαια – πόση ποσότητα χρειάζεται για το τηγάνισμα

Νερό – 1 λίτρο

Αλάτι – για γεύση

Σκόρδο – 1 δόντι

Μαύρο πιπέρι – για γεύση

  • 330 kCal
  • 40 λεπτά.

Διαδικασία μαγειρέματος

Funchoza με βάση το κρέας – ένα είδος πιάτο που μπορεί να κάνει τη διατροφή των απλών Ευρωπαϊκής άνθρωπο πιο πλούσια και πιο φωτεινή. noodles ρυζιού Funchoza χρησιμοποιείται κυρίως στην ασιατική κουζίνα, αλλά τώρα αυτό το προϊόν είναι διαθέσιμο σχεδόν σε κάθε κατάστημα, έτσι ώστε όλοι να μπορούν εύκολα να απολαύσουν από αυτό. Funchoza πηγαίνει καλά με το κρέας και τα λαχανικά, και αυτή η συνταγή είναι μόνο ένα από μια σειρά από «Quick, νόστιμο και πρωτότυπο.

Έτσι, για την παρασκευή Funchoza με κρέας και λαχανικά, παρασκευαστούν τα παρακάτω προϊόντα: Funchoza noodles ρυζιού, κρέας (χοιρινό, κοτόπουλο ή μοσχάρι), τα κρεμμύδια, καρότα, φυτικά έλαια, νερό, αλάτι, σκόρδο, πιπέρι. Το κρέας κομμένο σε κύβους.

Συστατικά για φαγητό με κρέας

Τηγανίζουμε το κρέας σε φυτικό λάδι μέχρι να μαγειρευτούμε, αλατοπιπερώνουμε με γεύση. Κόψτε τα κρεμμύδια σε μισούς δακτυλίους και τα καρότα σε λωρίδες.

Τηγανίζουμε το κρέας και κόβουμε τα λαχανικά

Προσθέστε λάδι στο τηγάνι και, όταν θερμαίνεται, προσθέστε τα λαχανικά στο κρέας και τα τηγανίζετε όλα μαζί μέχρι να είναι έτοιμο το κρέας. Στην τελική εποχή το κρέας με λαχανικά σκόρδου.

Τηγάνισμα με λαχανικά

Ενώ το κρέας είναι τηγανητό, βράστε το μύκητα όπως είναι γραμμένο στη συσκευασία. Αλατίστε το κατά τη διαδικασία μαγειρέματος. Αποστραγγίστε το νερό εντελώς.

Βράστε τα περιττώματα

Συνδέστε τα υλικά με κρέας και λαχανικά. Το λάδι που παραμένει στο τηγάνι, επίσης χύνεται στα χυλοπίτες.

Ανακατέψτε το κρέας με φούξοζόι

Ανακατέψτε τα πάντα τακτοποιημένα και σερβίρετε – η φούσκα με το κρέας είναι έτοιμη ·)

Φωτογραφία του fecco με κρέας

Καλό φαγητό!