Φαγόπυρο με εμπορικό τρόπο με κοτόπουλο σε ένα multivark – ένα γρήγορο, νόστιμο και γευστικό πιάτο.

Τα συστατικά

Φαγόπυρο – 200 γραμ

Βραστό νερό – 500 ml

Φιλέτο κοτόπουλου – 450 γρ

Φυτικά έλαια – 2 κουταλιές της σούπας.

Καρότα – 1 τεμ.

Βολβός – 1 τεμ.

Αλάτι και πιπέρι – για γεύση

Τοματοπολτός – 2 κουταλιές της σούπας.

Φύλλο Bay – 2 τεμ.

  • 102 kCal
  • 30 λεπτά.

Διαδικασία μαγειρέματος

Το φαγόπυρο με τον τρόπο του εμπόρου με ένα κοτόπουλο σε ένα multivark λαμβάνεται εύθρυπτο, αρωματικό και πολύ νόστιμο χωρίς καμία προσπάθεια. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέρος ενός σκελετού κοτόπουλου, όχι κατ ‘ανάγκη ένα καθαρό φιλέτο, οι κνήμες, τα φτερά, το ζαμπόν κλπ., Θα το κάνουν. Πριν από την προσθήκη δημητριακών, το κρέας θα πρέπει να ψηθεί με λαχανικά και πάστα ντομάτας – τότε θα καλύψει με μια ελαφριά κοκκινιστή κρούστα και θα διατηρήσει το χυμό. Μου αρέσει να μαγειρεύω δημητριακά σε ένα multivark – δεν μετατρέπονται σε “κουάκερ”, το πιάτο δεν κολλάει στον πυθμένα, και το κουάκερ είναι κορεσμένο με λαχανικά και γεύσεις κρέατος.

Προτείνω τα πλιγούρια να τηγανίζουν λίγο χρόνο μαζί με τα λαχανικά και το κρέας πριν προσθέσετε βραστό νερό για να πάρει μια φρυγμένη γεύση. Το ντοματοπολτό μπορείτε να αντικαταστήσετε με ασφάλεια με χυμό ντομάτας ή φέτες φρέσκες ντομάτες, προ-πλυμένες, ζεματισμένες σε βραστό νερό και αποφλοιωμένες.

Έτσι, θα προετοιμάσουμε όλα τα απαραίτητα συστατικά για το μαγείρεμα του φαγόπυρου με τον έμπορο με ένα κοτόπουλο σε ένα multivark και θα αρχίσουμε να μαγειρεύουμε!

Συστατικά για το φαγόπυρο με τρόπο εμπορικό σε ένα πολυ-μπαρ με κοτόπουλο

Πλένετε το κρέας κοτόπουλου στο νερό, κόψτε το φιλμ. Κόψτε τους μεσαίους κύβους. Ενεργοποιήστε το multivark, ρίξτε μέσα στο μπολ φυτικό έλαιο και ενεργοποιήστε τη λειτουργία “Hot” για 10 λεπτά. Τοποθετήστε το κοτόπουλο στο μπολ και τηγανίστε για περίπου 5-6 λεπτά, καρύκευμα, πιπέρι και προσθέτοντας φύλλα δάφνης.

Βάλτε το κοτόπουλο στο multivark

Αυτή τη στιγμή, ξεφλουδίστε τα λαχανικά από τη φλούδα, ξεπλύνετε και κόψτε σε μικρούς κύβους. Προσθέστε σε ένα μπολ μαζί με την πάστα ντομάτας, τηγανίστε για περίπου 2-3 ​​λεπτά.

Βάλτε τα λαχανικά και την πάστα ντομάτας

Βάλτε το πλυμένο κουλούρι φαγόπυρο και τηγανίζουμε πάλι περίπου 1-2 λεπτά.

Βάλτε το φαγόπυρο

Ρίξτε το βραστό νερό, ενεργοποιήστε τη λειτουργία “Cacha” ή “Varka” στον πίνακα ελέγχου για 20 λεπτά και κλείστε το κάλυμμα multivark. Τώρα μπορείτε να κάνετε 20 λεπτά από άλλα πράγματα – η τεχνολογία θα κάνει τα πάντα για σας!

Ρίξτε βραστό νερό

Μόλις ακουστεί το ηχητικό σήμα multivark – το φαγόπυρο με τρόπο εμπόρου με κοτόπουλο θα είναι έτοιμο! Τα πλιγούρια δεν είναι βρασμένα, ένας κόκκος σιτηρών στους κόκκους. Αφαιρέστε τα φύλλα δάφνης – αρχίζουν να είναι πικρά μετά το μαγείρεμα.

Φωτογραφία του φαγόπυρου κατά τρόπο εμπόρου σε ένα multivark με κοτόπουλο

Βάλτε το φαγόπυρο με τον έμπορο στο πιάτο και σερβίρετε στο τραπέζι.

Συνταγή φαγόπυρο σε έναν έμπορο σε ένα πολυ-μπαρ με κοτόπουλο

Ευχάριστο σε σας!

Φαγόπυρο σε έναν έμπορο σε ένα πολυ-μπαρ με κοτόπουλο