Εξαιρετική σούπα κρέμας με κολοκύθα και κοτόπουλο για όλους όσους αγαπούν τις σούπες-πατάτες πουρέ!

Τα συστατικά

Κοτόπουλα κοτόπουλου – 2 τεμ.

Καρότα – 50 γρ

Κολοκύθα – 100 γραμ

Κρεμμύδι – 40 γρ

Πατάτες – 1 τεμ.

Αλάτι – για γεύση

Βούτυρο – 50 γραμ

Σέλινο cherezkovy – 30 γραμμάρια

  • 130 kCal
  • 40 λεπτά.

Διαδικασία μαγειρέματος

Και θα μαγειρέψουμε τη σούπα κοτόπουλου με κολοκύθα! Γίνεται φωτεινό, ηλιόλουστο, ελαφρώς γλυκό στη γεύση, αρωματικό και πολύ ικανοποιητικό, παρά την φαινομενική ευκολία. Ιδανικά εξομοιωμένος, καθώς και όλες οι σούπες-πατάτες πουρέ.

Αυτή η σούπα θα είναι χρήσιμη για παιδιά και ενήλικες, ειδικά για εκείνους που δεν τους αρέσουν τα καρότα και οι κολοκύθες στη σούπα – όλα φαίνονται ομοιόμορφα όμορφα και ορεκτικά στη σούπα!

Κρέμα σούπας κολοκύθας με κοτόπουλο μπορεί να μαγειρευτεί όλο το χρόνο: εξάλλου, προϊόντα για αυτό είναι πάντα διαθέσιμα. Επιπλέον, το πιάτο είναι αρκετά οικονομικό.

Μαγειρική;

Φωτογραφία σούπας κοτόπουλου με πατάτες πουρέ

Πάρτε τα τρόφιμα στη λίστα.

Συστατικά για το σούπα κοτόπουλου με κολοκύθα

Ρίξτε το κοτόπουλο με νερό και το βάζετε στη σόμπα, καθώς βράζει – αφαιρέστε τον αφρό.

Βάλτε τα πόδια κοτόπουλου στο νερό

Προσθέστε μεγάλες ψιλοκομμένες πατάτες, καρότα, κρεμμύδια, κοτσάνια σέλινου. Μαγειρέψτε μέχρι τα ημιπαρασκευασμένα λαχανικά.

Βάλτε λαχανικά

Τώρα προσθέστε την κολοκύθα – φρέσκα ή κατεψυγμένα – κομμένα σε κύβους. Μαγειρέψτε έως ότου η κολοκύθα είναι τελείως μαλακή και όλα τα συστατικά.

Βάλτε την κολοκύθα

Βγάλτε το κοτόπουλο από τη σούπα, μπορεί να σερβιριστεί ξεχωριστά ή να βγάλει το κρέας από τα λάκκιά και να το βάλει στα πιάτα. Πιάστε τη σούπα με ένα βυθιζόμενο μπλέντερ. Ακολουθήστε μια φέτα βούτυρο και ζεστάνετε. Το λάδι μπορεί να προστεθεί απευθείας στις πλάκες όταν τροφοδοτείται.

Καθαρή σούπα

Σερβίρετε νόστιμη και γευστική σούπα κοτόπουλου με κολοκύθα για μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο με ξινή κρέμα και κρουτόν. Καλό φαγητό!

Συνταγή για σούπα κοτόπουλου με πατάτες