Νόστιμη έκδοση κοτολέτας από σολομό sockeye και πατάτες σε στολή.

Τα συστατικά

Φιλέτο σολομού sockeye – 400-500 g

Πατάτες – 2-3 τεμ.

Κρεμμύδια – 0,5 κεφαλές

Σκόρδα – 1 μικρό δόντι

Αυγό – 1 τεμ. κατά βούληση

Μπαχαρικά “για ψάρια” – για γεύση

Αλάτι – 1-2 πρέζα

Κολοκύθες – 0,5 φλιτζάνια

Φυτικό λάδι – για το τηγάνισμα

  • 154 kCal
  • 25 λεπτά.

Διαδικασία μαγειρέματος

Μεταξύ της ποικιλίας των ποικιλιών ψαριών κοτόπουλου μου αρέσει η σύνθεση, η οποία περιλαμβάνει τις πατάτες. Οι πατάτες πρέπει πρώτα να συγκολληθούν “σε μια ομοιόμορφη” και να κρυώσουν.

Θα δείξω το μαγείρεμα στο παράδειγμα κοτολέτας από σολομό sockeye. Ως μπαχαρικό στο παραγέμισμα μπορείτε να προσθέσετε κάθε έτοιμο “για ψάρι” ή να πάρετε τις πιπεριές ή τα βότανα σας. Μια ενδιαφέρουσα σκιά προσθέτει ένα άγγιγμα σκόρδου.

Δεδομένου ότι ο σολομός sockeye δεν είναι λιπαρός και όχι ζουμερός, τότε σερβίρετε κοτολέτες με σάλτσα, για παράδειγμα, από μαγιονέζα με χυμό λεμονιού. Γαρνιτούρα κατάλληλο πατάτες (τηγανητά, βραστά, πουρέ πατάτας) ή ρύζι (σε ​​μορφή σκόνης ή εύθρυπτο με ανάμικτες λαχανικά).

Για κοτολέτες από σολομό sockeye προετοιμάστε τα συστατικά στη λίστα.

Συστατικά για κοτόπουλα σαλάτας

Για το κιμά, παρασκευάστε φιλέτα φιλέτου, δηλ. Κόψτε από το δέρμα και αφαιρέστε τα οστά. Στη συνέχεια ψιλοκόψτε φέτες σολομού sockeye: ψιλοκόψτε με ένα μαχαίρι, μετακινηθείτε σε ένα μύλο κρέατος ή με μπλέντερ.

Φιλέτα στρέψης του sockeye στο μύλο κρέατος

Είναι βολικό να αλέθετε με τη βοήθεια συσκευών κουζίνας αμέσως με τόξο. Αλλά ένα σκελίδες σκόρδο και αποφλοιωμένες πατάτες (“σε μια στολή”) είναι καλύτερα για τρίψιμο. Σκόρδο – σε μικρά, και πατάτες – σε ένα μεγάλο τρίφτη.

Πατάτες σχάρας και σκόρδο

Προσθέστε το αυγό, το αλάτι, τα επιλεγμένα μπαχαρικά και ζυμώστε όλα τα συστατικά σε μια ομοιογενή μάζα.

Βάλτε το αυγό

Διαχωρίστε τη ζύμη σε 8-9 μερίδες, σχηματίστε στρογγυλά ή ωοειδή κοτσάνια και τα καταγράψτε με τη ζαμπακιγιά τους σε παξιμάδια εδάφους.

Ρίξτε τις κοτσίδες σε ψίχουλα

Τηγανίτες κοτόπουλου σολομού sockeye σε φυτικό λάδι σε ένα τηγάνι και στις δύο πλευρές μέχρι να μαγειρευτεί σε μέτρια φωτιά.

Για τηγάνισμα

Κοτολέτες είναι έτοιμα.

Συνταγή για κοτολέτες από σολομό sockeye

Σερβίρετε κοτόσουλα ψαριού με σάλτσες και πλάγια πιάτα για γεύση.

Stock Foto κοτόπουλα από σολομό sockeye

Καλό φαγητό!